Frivillige

Bliv frivillig på Coops Mad dage LIVE

Danmarks mest vedkommende madfestivaler afholdes i løbet af april i Århus, Odense og København. ”Coop tror på det gode måltid som en kilde til et godt liv, fællesskab mellem mennesker og øjeblikke, hvor vi oplever det særlige i det almindelige. Vi arbejder på at fremme det gode måltid og udvikle den danske madkultur”. Og vi vil gerne have dig med!

Coop søger frivillige
Vi søger dig, der kan organisere, er god til at lave mad, kan fortælle historier, er interesseret i sundhed, kan finde på kreative løsninger og formidle budskaber til børn og unge. Men vigtigst af alt skal du have lyst til at blive en del af et fællesskab og yde en indsats for at skabe Danmarks bedste madfestivaler. Vi har plads til alle, hvad enten du er studerende, far til fire eller pensionist. Det er en fordel at kende lidt til Coop, men ikke et krav.

Hvad skal du?
Som frivillig på Mad dage LIVE kan vi tilbyde dig at deltage i mange forskellige aktiviteter. Vi forsøger at matche interesser med opgaver, og der er helt sikkert også noget for dig, hvad enten du er interesseret i madlavning, sundhed, kaffe, børneaktiviteter, formidling eller administration. Du kan blive tilknyttet et Coop projekt som cirkelkaffebaren, jubilumsaktiviteterne, grøntsagsværkstedet, eller du kan hjælpe med at afvikle aktiviteter på Coops stande.

Hvad forventer Coop af dig?
At du møder med energi og godt humør. Har lyst til at lære og give. Er til rådighed 8 sammenhængende timer henover weekenden fra 9.00-17.30. inkl. pauser.

Hvad får du?
Som frivillig på Mad dage LIVE bliver du en del af et stort fællesskab og en travl madfestival. Du får to fribilletter til Mad dage LIVE, fuld forplejning mens du er frivillig og en goodiebag med hjem. Derudover kommer du til at samarbejde med Coops ansatte, madprofessionelle og producenter. Du får relevant træning, sparring og information, muligheden for at danne netværk med ligesindede og møde en masse glade mennesker. Endelig bliver du medskaber af en relevant og vedkommende madfestival.

Vil du være frivillig i Århus, så tilmeldig dig HER
Vil du være frivillig i Odense, så tilmeldig dig HER
Vil du være frivillig i København, så tilmeldig dig HER

Har du spørgsmål omkring at være frivillig på Coop Mad dage LIVE så kontakt:
Nicolai Jæpelt, projektleder i Coops foreningssekretariat, tlf. 29 13 76 65, mail: nicolai.jaepelt@coop.dk