Lørdag 23. april (til scene kræves kun entré billet)

Gorm Wisweh

Pizzakongen Gorm Wisweh laver pizzaværksted for børn. GoCook ambassadør og kok Gorm Wisweh viser, hvordan du kan tage børnene med i køkkenet og bage den perfekte pizza med sprød bund, hvor grøntsager og andre ’dødsretter’ for børn også kommer i spil. Besøg efterfølgende GoCook pizzaværkstedet på messen, hvor børnene kan lave 100 % deres egen pizza - helt gratis.

Tv-vært og pizza konge
GoCook ambassadøren har børn med i køkkenet til at bage pizzaer.
  • Kl. 11.30
  • Scenen
Køb billet
Thomas Rode

Et par årtier som direktør og køkkenchef på en af landets mest prestigefyldte restauranter har givet Thomas de bedste forudsætninger for at udvælge de bedste råvarer, kreere retter og sammensætte menuer der får tænderne til at løbe i vand ….. og pengepungen til at hænge i laser. Hør hvordan han i sin nye dagligdag bruger erfaringerne fra gourmetkøkkenet til fortsat at få tænderne til at løbe i vand uden at det koster kassen. Hverken tidsmæssigt eller økonomisk. Det er nemlig et spørgsmål om at være smart samt at lære at disponere og prioritere, uden at give køb på sundheden.

Kok og kogebogsforfatter
Mad der får tænderne til at løbe i vand uden at give køb på sundhed.
  • Kl. 12.45
  • Scenen
Køb billet
Ditte Ingemann

Der sker noget i folks ansigter, når man siger: citronfromage! Eller stegt flæsk med persillesovs. Alle de skønne, gamle retter kan få os til at smile længselsfuldt. Ditte Ingemann har sammen med Hélène Wagn skrevet bogen Moderne mormormad, en kulinarisk rejse gennem fire årtier, tilbage til dengang mormor stod ved komfuret i 50’erne, 60’erne, 70’erne og 80’erne. Oplev Ditte Ingemann dele ud af sjove fortællinger fra dengang, imens hun laver klassisk mormormad med et twist af mindre fedt, flere grøntsager og fokus på de gode råvarer. Bogen Moderne Mormormad udkommer den 17. marts 2016.

Forfatter og tv-kok
på Go' morgen Danmark og skrevet bogen "Moderne Mormormad".
  • Kl. 13.45
  • Scenen
Køb billet
Claus Holm

Claus vil gøre en forskel. Det er der mange, der gerne vil – men knap så mange brænder for det og er villige til at gå meget langt for det – og endnu færre gør det. Claus gør en forskel. Uanset hvor han kommer.  Gennem hans store kærlighed til smagen, sansningen og lysten.  Kærlighed smitter af – og det kan mærkes, når du oplever Claus på scenen.

Mad originalen
der fortæller, hvordan man sætter smæk på smagen i hverdagen.
  • Kl. 14.45
  • Scenen
Køb billet
Mette Blomsterberg

Oplev Mette Blomsterberg helt tæt på, mens hun kreerer søde sager, fortæller om hendes passion og deler ud af ”tricks” og gode ideer. Bagefter skriver Mette gerne autografer og stiller op til foto.

Kagedronningen
Mød & hør om hendes store passion for desserter & kager fra det søde liv.
  • Kl. 15.45
  • Scenen
Køb billet

Søndag 24. april (til scene kræves kun entré billet)

Micki fra Den Store Bagedyst

Micki Cheng fra Den Store Bagedyst pynter kager med børn. GoCook ambassadør og deltager i den store bagedyst, Micki Cheng viser, hvordan du kan bage sammen med børn. Bagning er en dejlig måde at være sammen med sine børn eller børnebørn på, så det er bare at komme i gang. Du får også enkle tips og tricks til at pynte kager, så de ligner en drøm.   Besøg efterfølgende GoCook værstedet, hvor børnene kan lave en kage i en kop på få minutter – helt gratis.

GoCook ambassadør
Der er børn med i køkkenet, hvor der bages skønne kager.
  • Kl. 10.30
  • Scenen
Køb billet
Chili Klaus

Chili Klaus har for alvor gjort chili og chilismagningen populær i Danmark. Han har spist sig gennem nogle af verdens stærkeste chilier for åben skærm. Sidste år udgav Chili Klaus bogen ”Den er go’ i ørerne”, som gør os klogere på chilierne og deres muligheder. Chili Klaus medbringer selv chilier til Coop Maddage – så der er noget til dem, der blot vil mærke den svage varme og til dem, der vil have den helt hotte oplevelse. Chili Klaus fortæller om styrken, men også om, hvorfor chilier er godt at bruge i maden. Få en oplevelse fra øverste hylde sammen med en af tidens hotteste navne.

Chili smagning - tør du?
Smag og mærk varmen og hør hvor- dan chili kan bruges i madlavningen.
  • Kl. 11.30
  • Scenen
Køb billet
Ole Troelsø

Danmarks vej fra gastronomisk udørk til verdensberømt restaurant-destination. Hvordan gik det til, at et lille nordisk smørrebrødsland i løbet af et par årtier udviklede et gastronomisk kraftcenter, som kom til at inspirere kokke over hele verden? Det har Ole Troelsø netop skrevet en bog om, og med udgangspunkt i bogen, beskriver han i dette foredrag den kulinariske kædereaktion, som har forvandlet Danmarks gastronomiske landskab. En kædereaktion som begynder at ulme i 1950’erne, blusser op i 1970’erne, slår ud i lys lue med restaurant Noma’s åbning i 00’erne og i dag er ved at brede sig til hele landet. Ikke kun på de finere restauranter men helt ned på gadeplan og langs supermarkedernes hylder. Ole Troelsø er gastronomiredaktør på Børsen, hvor han siden 2001 har anmeldt over 700 restauranter.

Gastronomi redaktør
på Børsen fortæller om Danmarks gastronomiske rejse de sidste årtier.
  • Kl. 12.45
  • Scenen
Køb billet
Ditte Ingemann

Der sker noget i folks ansigter, når man siger: citronfromage! Eller stegt flæsk med persillesovs. Alle de skønne, gamle retter kan få os til at smile længselsfuldt. Ditte Ingemann har sammen med Hélène Wagn skrevet bogen Moderne mormormad, en kulinarisk rejse gennem fire årtier, tilbage til dengang mormor stod ved komfuret i 50’erne, 60’erne, 70’erne og 80’erne. Oplev Ditte Ingemann dele ud af sjove fortællinger fra dengang, imens hun laver klassisk mormormad med et twist af mindre fedt, flere grøntsager og fokus på de gode råvarer. Bogen Moderne Mormormad udkommer den 17. marts 2016.

Forfatter og tv-kok
på Go' morgen Danmark og skrevet bogen "Moderne Mormormad".
  • Kl. 13.45
  • Scenen
Køb billet
Claus Holm

Claus vil gøre en forskel. Det er der mange, der gerne vil – men knap så mange brænder for det og er villige til at gå meget langt for det – og endnu færre gør det. Claus gør en forskel. Uanset hvor han kommer.  Gennem hans store kærlighed til smagen, sansningen og lysten.  Kærlighed smitter af – og det kan mærkes, når du oplever Claus på scenen.

Mad originalen
der fortæller, hvordan man sætter smæk på smagen i hverdagen.
  • Kl. 14.45
  • Scenen
Køb billet
Christian Bitz

I sit nye foredrag sætter Bitz det gode liv i perspektiv – et liv hvor sundhed spiller en central rolle for livskvaliteten. Men hvor meget skal sundhed egentlig fylde? Vi lever i en tid, hvor sundhed fylder meget. Alt for meget. Og det er næsten umuligt at skille seriøs videnskab fra selvopfundne mirakelkure. Bitz rydder op i sundhedsjunglen og giver dig en guide til at træffe fornuftige valg, der rent faktisk batter på sundhedskontoen – og måske fravælge dem, der ikke gør. Du bliver i stand til at sætte ind lige der, hvor det betyder allermest for din sundhed og livskvalitet.

Sundhedsrealist
fortæller fra hans nye show - Kvalitet - om livskvalitet og sundhed.
  • Kl. 15.45
  • Scenen
Køb billet

Lørdag 16. april (til scene kræves kun entré billet)

Micki fra Den Store Bagedyst

Micki Cheng fra Den Store Bagedyst pynter kager med børn. GoCook ambassadør og deltager i den store bagedyst, Micki Cheng viser, hvordan du kan bage sammen med børn. Bagning er en dejlig måde at være sammen med sine børn eller børnebørn på, så det er bare at komme i gang. Du får også enkle tips og tricks til at pynte kager, så de ligner en drøm.   Besøg efterfølgende GoCook værstedet, hvor børnene kan lave en kage i en kop på få minutter – helt gratis.

GoCook ambassadør
Der er børn med i køkkenet, hvor der bages skønne kager.
  • Kl. 10.30
  • Scenen
Køb billet
Christian Bitz

I sit nye foredrag sætter Bitz det gode liv i perspektiv – et liv hvor sundhed spiller en central rolle for livskvaliteten. Men hvor meget skal sundhed egentlig fylde? Vi lever i en tid, hvor sundhed fylder meget. Alt for meget. Og det er næsten umuligt at skille seriøs videnskab fra selvopfundne mirakelkure. Bitz rydder op i sundhedsjunglen og giver dig en guide til at træffe fornuftige valg, der rent faktisk batter på sundhedskontoen – og måske fravælge dem, der ikke gør. Du bliver i stand til at sætte ind lige der, hvor det betyder allermest for din sundhed og livskvalitet.

Sundhedsrealist
fortæller fra hans nye show - Kvalitet - om livskvalitet og sundhed.
  • Kl. 11.30
  • Scenen
Køb billet
Ole Troelsø

Danmarks vej fra gastronomisk udørk til verdensberømt restaurant-destination. Hvordan gik det til, at et lille nordisk smørrebrødsland i løbet af et par årtier udviklede et gastronomisk kraftcenter, som kom til at inspirere kokke over hele verden? Det har Ole Troelsø netop skrevet en bog om, og med udgangspunkt i bogen, beskriver han i dette foredrag den kulinariske kædereaktion, som har forvandlet Danmarks gastronomiske landskab. En kædereaktion som begynder at ulme i 1950’erne, blusser op i 1970’erne, slår ud i lys lue med restaurant Noma’s åbning i 00’erne og i dag er ved at brede sig til hele landet. Ikke kun på de finere restauranter men helt ned på gadeplan og langs supermarkedernes hylder. Ole Troelsø er gastronomiredaktør på Børsen, hvor han siden 2001 har anmeldt over 700 restauranter.

Gastronomi redaktør
på Børsen fortæller om Danmarks gastronomiske rejse de sidste årtier.
  • Kl. 12.45
  • Scenen
Køb billet
The Protein Kitchen

Kom og bliv inspireret af Cecilie Lind, der vil vise og fortælle, hvordan man nemt kan leve en sundere livsstil fra morgen til aften, også selvom man har en travl hverdag, og også selvom man har børn. Bliv inspireret til at finde din balance, og få nogle brugbare fysiske og mentale værktøjer med hjem. Cecilie Lind vil vise hendes mange sunde opskrifter og sunde retter fra konceptet PROTEIN FOOD. Maden er tilberedt af de bedste råvarer, lavet helt rent fra bunden, uden kunstige tilsætningsstoffer. Retterne er sammensat, så næringsværdien er sund og fornuftig til alle, der ønsker at leve en sundere livsstil på den lækre måde. Maden er glutenfri med et lidt højere proteinindhold og med sunde grove kulhydrater og sunde fedtsyrer. Alle retter er sammensat med økonomisk sans, så du kan lave maden derhjemme selv.

Sundhed handler om...
balance mellem at leve sundt og nyde livet. Hør hvordan det lykkes.
  • Kl. 13.45
  • Scenen
Køb billet
Thomas Rode

Et par årtier som direktør og køkkenchef på en af landets mest prestigefyldte restauranter har givet Thomas de bedste forudsætninger for at udvælge de bedste råvarer, kreere retter og sammensætte menuer der får tænderne til at løbe i vand ….. og pengepungen til at hænge i laser. Hør hvordan han i sin nye dagligdag bruger erfaringerne fra gourmetkøkkenet til fortsat at få tænderne til at løbe i vand uden at det koster kassen. Hverken tidsmæssigt eller økonomisk. Det er nemlig et spørgsmål om at være smart samt at lære at disponere og prioritere, uden at give køb på sundheden.

Kok og kogebogsforfatter
Mad der får tænderne til at løbe i vand uden at give køb på sundhed.
  • Kl. 14.45
  • Scenen
Køb billet
Claus Holm

Claus vil gøre en forskel. Det er der mange, der gerne vil – men knap så mange brænder for det og er villige til at gå meget langt for det – og endnu færre gør det. Claus gør en forskel. Uanset hvor han kommer.  Gennem hans store kærlighed til smagen, sansningen og lysten.  Kærlighed smitter af – og det kan mærkes, når du oplever Claus på scenen.

Mad originalen
der fortæller, hvordan man sætter smæk på smagen i hverdagen.
  • Kl. 15.45
  • Scenen
Køb billet

Søndag 17. april (til scene kræves kun entré billet)

Chili Klaus

Chili Klaus har for alvor gjort chili og chilismagningen populær i Danmark. Han har spist sig gennem nogle af verdens stærkeste chilier for åben skærm. Sidste år udgav Chili Klaus bogen ”Den er go’ i ørerne”, som gør os klogere på chilierne og deres muligheder. Chili Klaus medbringer selv chilier til Coop Maddage – så der er noget til dem, der blot vil mærke den svage varme og til dem, der vil have den helt hotte oplevelse. Chili Klaus fortæller om styrken, men også om, hvorfor chilier er godt at bruge i maden. Få en oplevelse fra øverste hylde sammen med en af tidens hotteste navne.

Chili smagning - tør du?
Smag og mærk varmen og hør hvor- dan chili kan bruges i madlavningen.
  • Kl. 10.30
  • Scenen
Køb billet
Gorm Wisweh

Pizzakongen Gorm Wisweh laver pizzaværksted for børn. GoCook ambassadør og kok Gorm Wisweh viser, hvordan du kan tage børnene med i køkkenet og bage den perfekte pizza med sprød bund, hvor grøntsager og andre ’dødsretter’ for børn også kommer i spil. Besøg efterfølgende GoCook pizzaværkstedet på messen, hvor børnene kan lave 100 % deres egen pizza - helt gratis.

Tv-vært og pizza konge
GoCook ambassadøren har børn med i køkkenet til at bage pizzaer.
  • Kl. 11.30
  • Scenen
Køb billet
Søren Sylvest

Hør en professionel cupper og co-founder af Copenhagen Roaster fortælle om den spændende rejse bagom de nye Cirkel kaffeoplevelser, der snart er på vej i Coop. Lige fra den spæde start i Afrika, cooperativet mellem de mange kaffebønder og kunsten at finde de gode råvarer og den rette ristning. Hør desuden hvordan god kaffe også smager godt koldt.

Bagom Cirkel kaffe
Hør om bønner, ristning, Afrika og cooperativet af kaffebønder.
  • Kl. 13.45
  • Scenen
Køb billet
Claus Holm

Claus vil gøre en forskel. Det er der mange, der gerne vil – men knap så mange brænder for det og er villige til at gå meget langt for det – og endnu færre gør det. Claus gør en forskel. Uanset hvor han kommer.  Gennem hans store kærlighed til smagen, sansningen og lysten.  Kærlighed smitter af – og det kan mærkes, når du oplever Claus på scenen.

Mad originalen
der fortæller, hvordan man sætter smæk på smagen i hverdagen.
  • Kl. 14.45
  • Scenen
Køb billet
Mette Blomsterberg

Oplev Mette Blomsterberg helt tæt på, mens hun kreerer søde sager, fortæller om hendes passion og deler ud af ”tricks” og gode ideer. Bagefter skriver Mette gerne autografer og stiller op til foto.

Kagedronningen
Mød & hør om hendes store passion for desserter & kager fra det søde liv.
  • Kl. 15.45
  • Scenen
Køb billet

Lørdag 2. april

Chili Klaus

Chili Klaus har for alvor gjort chili og chilismagningen populær i Danmark. Han har spist sig gennem nogle af verdens stærkeste chilier for åben skærm. Sidste år udgav Chili Klaus bogen ”Den er go’ i ørerne”, som gør os klogere på chilierne og deres muligheder. Chili Klaus medbringer selv chilier til Coop Maddage – så der er noget til dem, der blot vil mærke den svage varme og til dem, der vil have den helt hotte oplevelse. Chili Klaus fortæller om styrken, men også om, hvorfor chilier er godt at bruge i maden. Få en oplevelse fra øverste hylde sammen med en af tidens hotteste navne.

Chili smagning - tør du?
Smag og mærk varmen og hør hvor- dan chili kan bruges i madlavningen.
  • Kl. 10.30
  • Scenen
Køb billet
Gorm Wisweh

Pizzakongen Gorm Wisweh laver pizzaværksted for børn. GoCook ambassadør og kok Gorm Wisweh viser, hvordan du kan tage børnene med i køkkenet og bage den perfekte pizza med sprød bund, hvor grøntsager og andre ’dødsretter’ for børn også kommer i spil. Besøg efterfølgende GoCook pizzaværkstedet på messen, hvor børnene kan lave 100 % deres egen pizza - helt gratis.

Tv-vært og pizza konge
GoCook ambassadøren har børn med i køkkenet til at bage pizzaer.
  • Kl. 11.30
  • Scenen
Køb billet
Thomas Rode

Et par årtier som direktør og køkkenchef på en af landets mest prestigefyldte restauranter har givet Thomas de bedste forudsætninger for at udvælge de bedste råvarer, kreere retter og sammensætte menuer der får tænderne til at løbe i vand ….. og pengepungen til at hænge i laser. Hør hvordan han i sin nye dagligdag bruger erfaringerne fra gourmetkøkkenet til fortsat at få tænderne til at løbe i vand uden at det koster kassen. Hverken tidsmæssigt eller økonomisk. Det er nemlig et spørgsmål om at være smart samt at lære at disponere og prioritere, uden at give køb på sundheden.

Kok og kogebogsforfatter
Mad der får tænderne til at løbe i vand uden at give køb på sundhed.
  • Kl. 12.45
  • Scenen
Køb billet
Ditte Ingemann

Der sker noget i folks ansigter, når man siger: citronfromage! Eller stegt flæsk med persillesovs. Alle de skønne, gamle retter kan få os til at smile længselsfuldt. Ditte Ingemann har sammen med Hélène Wagn skrevet bogen Moderne mormormad, en kulinarisk rejse gennem fire årtier, tilbage til dengang mormor stod ved komfuret i 50’erne, 60’erne, 70’erne og 80’erne. Oplev Ditte Ingemann dele ud af sjove fortællinger fra dengang, imens hun laver klassisk mormormad med et twist af mindre fedt, flere grøntsager og fokus på de gode råvarer. Bogen Moderne Mormormad udkommer den 17. marts 2016.

Forfatter og tv-kok
på Go' morgen Danmark og skrevet bogen "Moderne Mormormad".
  • Kl. 13.45
  • Scenen
Køb billet
Claus Holm

Claus vil gøre en forskel. Det er der mange, der gerne vil – men knap så mange brænder for det og er villige til at gå meget langt for det – og endnu færre gør det. Claus gør en forskel. Uanset hvor han kommer.  Gennem hans store kærlighed til smagen, sansningen og lysten.  Kærlighed smitter af – og det kan mærkes, når du oplever Claus på scenen.

Mad originalen
der fortæller, hvordan man sætter smæk på smagen i hverdagen.
  • Kl. 14.45
  • Scenen
Køb billet
Mette Blomsterberg

Oplev Mette Blomsterberg helt tæt på, mens hun kreerer søde sager, fortæller om hendes passion og deler ud af ”tricks” og gode ideer. Bagefter skriver Mette gerne autografer og stiller op til foto.

Kagedronningen
Mød & hør om hendes store passion for desserter & kager fra det søde liv.
  • Kl. 15.45
  • Scenen
Køb billet

Søndag 3. april

Micki fra Den Store Bagedyst

Micki Cheng fra Den Store Bagedyst pynter kager med børn. GoCook ambassadør og deltager i den store bagedyst, Micki Cheng viser, hvordan du kan bage sammen med børn. Bagning er en dejlig måde at være sammen med sine børn eller børnebørn på, så det er bare at komme i gang. Du får også enkle tips og tricks til at pynte kager, så de ligner en drøm.   Besøg efterfølgende GoCook værstedet, hvor børnene kan lave en kage i en kop på få minutter – helt gratis.

GoCook ambassadør
Der er børn med i køkkenet, hvor der bages skønne kager.
  • Kl. 10.30
  • Scenen
Køb billet
Chili Klaus

Chili Klaus har for alvor gjort chili og chilismagningen populær i Danmark. Han har spist sig gennem nogle af verdens stærkeste chilier for åben skærm. Sidste år udgav Chili Klaus bogen ”Den er go’ i ørerne”, som gør os klogere på chilierne og deres muligheder. Chili Klaus medbringer selv chilier til Coop Maddage – så der er noget til dem, der blot vil mærke den svage varme og til dem, der vil have den helt hotte oplevelse. Chili Klaus fortæller om styrken, men også om, hvorfor chilier er godt at bruge i maden. Få en oplevelse fra øverste hylde sammen med en af tidens hotteste navne.

Chili smagning - tør du?
Smag og mærk varmen og hør hvor- dan chili kan bruges i madlavningen.
  • Kl. 11.30
  • Scenen
Køb billet
Ole Troelsø

Danmarks vej fra gastronomisk udørk til verdensberømt restaurant-destination. Hvordan gik det til, at et lille nordisk smørrebrødsland i løbet af et par årtier udviklede et gastronomisk kraftcenter, som kom til at inspirere kokke over hele verden? Det har Ole Troelsø netop skrevet en bog om, og med udgangspunkt i bogen, beskriver han i dette foredrag den kulinariske kædereaktion, som har forvandlet Danmarks gastronomiske landskab. En kædereaktion som begynder at ulme i 1950’erne, blusser op i 1970’erne, slår ud i lys lue med restaurant Noma’s åbning i 00’erne og i dag er ved at brede sig til hele landet. Ikke kun på de finere restauranter men helt ned på gadeplan og langs supermarkedernes hylder. Ole Troelsø er gastronomiredaktør på Børsen, hvor han siden 2001 har anmeldt over 700 restauranter.

Gastronomi redaktør
på Børsen fortæller om Danmarks gastronomiske rejse de sidste årtier.
  • Kl. 12.45
  • Scenen
Køb billet
Ditte Ingemann

Der sker noget i folks ansigter, når man siger: citronfromage! Eller stegt flæsk med persillesovs. Alle de skønne, gamle retter kan få os til at smile længselsfuldt. Ditte Ingemann har sammen med Hélène Wagn skrevet bogen Moderne mormormad, en kulinarisk rejse gennem fire årtier, tilbage til dengang mormor stod ved komfuret i 50’erne, 60’erne, 70’erne og 80’erne. Oplev Ditte Ingemann dele ud af sjove fortællinger fra dengang, imens hun laver klassisk mormormad med et twist af mindre fedt, flere grøntsager og fokus på de gode råvarer. Bogen Moderne Mormormad udkommer den 17. marts 2016.

Forfatter og tv-kok
på Go' morgen Danmark og skrevet bogen "Moderne Mormormad".
  • Kl. 13.45
  • Scenen
Køb billet
Claus Holm

Claus vil gøre en forskel. Det er der mange, der gerne vil – men knap så mange brænder for det og er villige til at gå meget langt for det – og endnu færre gør det. Claus gør en forskel. Uanset hvor han kommer.  Gennem hans store kærlighed til smagen, sansningen og lysten.  Kærlighed smitter af – og det kan mærkes, når du oplever Claus på scenen.

Mad originalen
der fortæller, hvordan man sætter smæk på smagen i hverdagen.
  • Kl. 14.45
  • Scenen
Køb billet
Christian Bitz

I sit nye foredrag sætter Bitz det gode liv i perspektiv – et liv hvor sundhed spiller en central rolle for livskvaliteten. Men hvor meget skal sundhed egentlig fylde? Vi lever i en tid, hvor sundhed fylder meget. Alt for meget. Og det er næsten umuligt at skille seriøs videnskab fra selvopfundne mirakelkure. Bitz rydder op i sundhedsjunglen og giver dig en guide til at træffe fornuftige valg, der rent faktisk batter på sundhedskontoen – og måske fravælge dem, der ikke gør. Du bliver i stand til at sætte ind lige der, hvor det betyder allermest for din sundhed og livskvalitet.

Sundhedsrealist
fortæller fra hans nye show - Kvalitet - om livskvalitet og sundhed.
  • Kl. 15.45
  • Scenen
Køb billet