Udstillere

Læs om de leverandører du kan møde her...

Amys

Supper fra familie virksomheden, Amy's kitchen, hvor alt laves fra bunden. Desuden er de både økologiske, vegetariske og glutenfrie.

Änglamark

Änglamark er en serie af økologiske, miljø- eller allergivenlige produkter af høj kvalitet.

Asian Food

Med rødder i Fjernøsten har vi Golden Lotus soja- og brun rispasta samt nye kokosprodukter. Vi fo- kuserer på høj kvalitet, økologi og bæredygtighed.

Bandholm Frugtplantage

30.000 æbletræer på Lolland er blevet en livsstil for Anne og Lars, der hver dag gør sig umage bl.a. med deres marmelader. Deltager i København.

Ben & Jerry's

Euforisk is med sjove navne som vi nogle gange ikke kan udtale rigtigt. Prøv f.eks. Utter Peanut Butter Clutter. Deltager i København.

Braunstein

Det gode øl går gennem økologiske råvarer af bedste kvalitet og en dyb for passion for ølbryg- ningens kunst. De små detaljer gør en forskel.

C Måltidsmarked

Oplev det store nye udvalg af lækre måltids- løsninger, så nemt og hurtigt kan du lave din egen restaurant derhjemme.

Castello

Ost er en sanseoplevelse! Smag og bliv inspireret hos Castello® Taste Station. Castello glæder sig til at dele et osteøjeblik med dig

Canard Duchene

Et historisk champagnehus der går helt tilbage til 1868. Champagnen baseret på Pinot Noir kombinerer frugt, intensitet og kompleksitet.

Carlsberg

Et stort udvalg af både danske special øl og udenlandske kendte ølmærker, så der er noget for enhver smag.

Chiquita

Miss Chiquita står for den allerbedste og mest lækre kvalitetsfrugt! Der er strenge kriterier ved udvælgelsen og den højeste produktions standard.

Cirkel Kaffebar

Nyd en god kop Cirkel kaffe i vores kaffebar - hvad enten du er til den helt almindelige sorte, en cafe latte eller en cappuccino.

Coop 150 år jubilæum

I 1866 stiftes Danmarks første levedygtige brugs- forening, der sammen køber varer til fordelagtige priser. I 1896 bliver det til FDB og senere Coop.

Coop Grill

Oplev Coops grillunivers, hvor du kan se og smage nye grillprodukter til den kommende sommer. Alt lige fra grill og udstyr til kød og marinader.

Coop Bank

Coop har i mere end 100 år arbejdet for at tilbyde ærlige varer til ærlige priser. Derfor har vi lavet en bank ud fra samme logik.

Coop Lokale Varer

I flere og flere af Coops butikker finder du lækre og spændende lokale varer fra mindre danske producenter. Kom og smag samt se udvalget.

Coop medlemsprogram

Med et Coop medlemskort optjener du point, får medlemsrabat og fordele hos vores partnere. 50% medlemsrabat på entréen til Mad dage LIVE.

CPF Foods

Smag på den nye Coop Butter Chicken. Et nemt og lækkert måltid der er klar på ingen tid.

Conhcha Y Toro

Udsøgte vine fra Chile i Sydamerika. I sortimentet findes både rød- og hvidvin samt mousserende. Deltager i Århus og København.

Daloon

Daloon er andet end forårsruller. Smag på de nye vegetar produkter som f.eks. nacho bøffer eller croquetter. Deltager i Odense.

De 5 Gaarde

De 5 Gaardes fornemmeste opgave er at forædle de gode råvarer fra gårdene til produkter af høj kvalitet til en fair pris til de danske forbrugere.

Det Danske Spiritus Kompagni

Det Danske Spirituskompagni fører en række traditionsrige spiritusmærker som: Aalborg, Linie Aquavit, Snälleröds, Gammel Dansk og Braastad.

Diageo

Et stort udvalg af spiritus lige fra vodka og gin til rom og whisky. Hør om det hele og smag på produkterne.

Din Fynske Frugthave

Fynske frugtavlere, som fremavler det bedste fynske kernefrugt efter gamle traditioner til ver- dens bedste og mest velsmagende frugt og most.

Dr. Oetker

En pizza er ikke bare en pizza. Vi har taget udgangspunkt i de gode italienske traditioner og skabt pizzaer, så du føler dig forført til Italien.

Egehøj Champignon

Håndplukket med rod – det gør en verden til forskel i smagen. Vi producerer desuden med omtanke for mennesker og bæredygtighed.

Endrup

Verdens ældste andelsmejeri - lille og uafhængig siden 1884. Vi laver gode oste efter de gamle, klassiske mejeritraditioner med frisk mælk.

FDB Møbler

Se det store udvalg af klassiske og nye FDB Møbler, designet af bl.a. Børge Mogensen og Poul M. Volther, på vores 200 m2 store stand.

Fields of flavour

Deltager i København.

Finax

For dig, der elsker at bage – hele tiden eller bare engang i mellem, til familien eller bare for dig selv. Fokus på håndværket og de gode råvarer.

Garden Gourmet

Garden Gourmet er et nemt og velsmagende alternativ til dig, der ikke spiser kød, eller ønsker at have en kødfri dag!

GoCook

Giv børnene en madoplevelse i GoCook. Lad dem bage 100 % deres egen pizza eller kage-i-en-kop. Fortsæt hjemme med en gratis GoCook kogebog.

Gyldensteen Gods

Koldpresset æblemost og koldpresset alkoholfri æblecider. Lækre specialiteter med udgangspunkt i godsets fynske råvarer. Deltager i Odense.

Hanegal

Nye og spændende måltidsløsninger samt snackpølser og grillpølser. Alt er økologisk, glutenfri og uden tilsætningsstoffer.

Havet’s

Bæredygtig fisk og skaldyr fra havets spisekammer. Naturlige ingredienser, gode råvarer og lige til at servere.

Højer Pølser

Sønderjysk kvalitets pølsemageri, der er tilkendt over 300 guld og sølv medaljer for deres gourmet og økologiske specialiteter.

Il Fornaio

Kærligheden til det italienske køkken; Håndpluk- kede råvarer, originale opskrifter og respekt for regionale skikke. Lækker brød og specialiteter.

Isigny Ste Mère

Isigny´s lækre hvidskimmel oste som f.eks. Camembert fra Normandiet vinder guld hvert år ved World cheese Awards.

Isis

Fødevarer uden tilsat sukker og et reduceret indhold af kalorier og fedt. Vi laver alt lige fra is over cookies til barer, chokolade og morgenmad.

Kunigunde

Ostespecialiteter og delikatesser. Danske flødeoste & specialiteter – håndværk uden kompromis. Deltager i København.

L'Italia Buona

Vi leverer sublime smagsoplevelser, som italiener-ne er verdensmestre i. Med de bedste råvarer, i de mest pålidelige hænder, får du mad i topklasse.

Meyers

Vi har i mere end 25 år arbejdet for at fremme den danske madkultur ved at vise veje til større velsmag, mere mangfoldighed og højere kvalitet.

Minerva

Ægte græsk Feta modner i mindst 90 dage og får en blid, saltet og særlig delikat smag. Prøv den originale eller den økologiske.

Naturli'

Dansk leverandør af 100% plantebaserede, økologiske fødevarer. Vi har en bred palette af alternativer til mejeriprodukter og nu også til kød.

Niels & Sinne's

Deltager i Aarhus og København.

Nupo

Nupo udbreder sortimentet med SMAGFULDE FÆRDIGRETTER. Smag de lækre TASTY MEALs – måltider med lavt fedtindhold og rigtige råvarer.

Oatly

Baseret på svensk forskning fra Lund Universitet kopierer vi naturens egen proces med enzym tek- nologi og gør fiberrig havre til nærigsrige drikke.

Perto Chokolade

Chokolade fremstillet af de fineste råvarer, der forkæler smagsløgene. Stort udvalg af gaveæsker og chokoladeovertrukne nødder og lakrids.

Restaurant Gilleleje Havn

Deltager i København.

Royal Greenland

Royal Greenlands mange spændende produkter gør det nemt for dig at lave lækre og velsmagende retter med fisk og skaldyr i en travl hverdag.

Rødbakkegård

Deltager i Aarhus og København.

Schiøtz

Schiøtz er historien om en mand og hans helt særlige evner for øl-brygning. Det gode øl bliver brygget, når det tilsættes det bedste fra naturen.

Schwarz Organic Wholesale Company

Vi fokuserer på sunde, naturlige og gerne økologiske brands, som har en god smag og høj kvalitet. Deltager i København.

Smag Forskellen

Smag Forskellen er en række produkter med den gode smag i fokus, hvor kun de bedste varer bliver en del af Smag Forskellen familien

Skælskør Frugtplantage

Skælskør Frugtplantage har et bredt udvalg af frugt- og bærbaserede produkter af høj kvalitet, herunder flere spændende produktnyheder.

Søris

Deltager i København.

Them

THEM’LI GO’ danbo og gourmet-ost til enhver lejlighed. Mælken er fra vore 27 andelshavere, som er placeret i en radius af max 40 km fra mejeriet.

Thise

Vi anvender ingen e-numre men går efter kompro- misløs økologisk kvalitet skabt af begejstring og lidt fanden-i-voldskhed. Deltager i Århus.

Tasting Denmark

Skønne danske æbler dyrkes på fire herregårde på Falster. De laves til koldpresset single sort most eller læskende alkoholfrie bobler.

Valio

Valio er en sand pioner inden for laktosefrie mejeriprodukter og tilbyder et bredt sortiment af produkter, fuld af smag og uden laktose.

Vibegaard

Sønderjysk lokal producent der producerer produkter fra egen bærplantage uden konserveringsmidler eller kunstige farvestoffer.

Viborg Bryghus

Håndproduktion og bryggerstue i hjertet af Viborg. Det gamle håndværk holdes i hævd bl.a. med brygning over åben ild. Deltager i Aarhus.

Willemoes

Bryggeriet Vestfyen Willemoes er brygget som en hyldest til Willemoes liv, der er lige så enestående som vores specialøl med hver sin unikke smag.

Yealands

Deltager i Århus og København.

Zeta

Familien Di Luca, der står bag ZETA, har som vision, at alle kan nyde god middelhavsmad hver dag!

Æblespecialisterne

En socialt ansvarlig virksomhed i Them ved Silkeborg, der vil udfolde de utallige muligheder med danske æblesorter. Deltager i København.

Økoladen

En lille nyskabende dansk chokoladefabrik baseret på økologi, kvalitet, respekt for miljøet og de men- nesker vi handler med og dem der arbejder hos os.

Østergaard Vin

I Stokkemarke på Lolland producerer vi håndlavede is- og dessertvine på æbler og pærer dyrket på Lolland-Falster og Fejø. Deltager i København.

Aalbæk Specialiteter

Ingen kompromis med kvaliteten. Fokus er på de gode råvarer, håndværket og den gode smag. Kom og smag den nye Tapas serie og Gourmet pølser.